Menu

Home Page / Blog

Mekanı Kullanma Rehberi
İskele Blog 05 February 2021
Cansu Dinç

Mekanı Kullanma Rehberi

Cansu Dinç. Gazi Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. Dört yıllık mimarlık deneyimi sonrası, 2019 yılında serbest  illüstratör ve tasarımcı olarak çeşitli iş birlikleri ile projeler üretmeye başladı. Deneyimlerini  çeşitli platformlarda insanlarla paylaşmayı, atölyeler düzenlemeyi  ve tüm bu  iletişimin geri dönüşleri  ile beslenmeyi  çok önemsiyor. Üretimlerinde  farklı perspektif açılarıyla mekanı bozuma uğratmayı ve eskiz aşamasını sahnelerin içerisine saklamayı çok seviyor. Bugünlerde ise çocuk ve mekan kavramı üzerine uzun zamandır yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor,  çocuk kitabı resimliyor, kent ve ütopya kavramı üzerine seriler üretiyor;  çeşitli sergilerde yer alıyor; sürekli çiziyor ve bol bol hayal kuruyor.


Similar Posts

Tarihi Metnin Mekânsal Okuması: Machiavelli vs. Nizamü’l-Mülk
Eren Can Altay İskele Blog
Tarihi Metnin Mekânsal Okuması: Machiavelli vs. Nizamü’l-Mülk

Siyaset felsefesi ve tarihi açısından Nizamü'l-Mülk'ün "Siyasetnamesi" ile Machiavelli'nin "Prens"i birçok defa karşılaştırılmıştır. Ancak bu defa, zaman üzerinden yola çıkarak tarihsel bir okuma yapılmamıştır. Tarihsel metinler, günümüzdeki bir mimarın gözünden mekânsal olarak ele alınmıştır.

Read more
Ahmet Doğu İpek’in Başımızda Siyahtan Bir Hale Sergisi Üzerine İzlenimler
Heval Zeliha Yüksel İskele Blog
Ahmet Doğu İpek’in Başımızda Siyahtan Bir Hale Sergisi Üzerine İzlenimler

Ahmet Doğu İpek’in Arter’de yer alan “Başımızda Siyahtan Bir Hâle” isimli sergisi sanatçının 2020–2022 yılları arasında farklı mecraları kullanarak ürettiği eserleri bir araya getiriyor. Heval Zeliha Yüksel, farklı duyulara ve sayısız deneyime açık olan sergiyi Ahmet Doğu İpek ile gezerek sergiye dair izlenimlerini yazdı.

Read more
Share
TR