Stratejik Tasarım ve Yönetim Programı

Programın Amacı

Programın amacı tasarımcılara işletme ve iş dünyasıyla ilgili temel kavramlar ve teknikler konusunda bilgi vermek, bu konuların iş dünyasında nasıl uygulandığı ve tasarımın farklı seviyelerdeki işlevi ve görünürlüğü hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamaktır. Programda; inovasyon, strateji geliştirme gibi çok boyutlu konu ve süreçler içinde yer alabilecek, multidisipliner yaklaşımla çalışacak, güncel problemlerin çözümlerini sorgulayan, eleştirel düşünme kabiliyetine sahip, iş birliği ve süreç yönetimini üstlenebilecek profesyoneller için gerekli bakış açısı ve yetkinliklerin bir araya getirilmesi hedeflenmiştir.

Katılımcılarda Aranan Nitelikler

Programa katılım koşulu Mimarlık, Sanat ve Tasarım, Güzel Sanatlar Fakültelerinin tasarımla ilgili bölümlerinden mezun olmaktır. %70 devam koşulunu sağlayan ve program sonunda proje teslimi yapıp başarılı olanlara, İstanbul Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından resmi “Stratejik Tasarım ve Yönetim” sertifikası verilecektir. Devam koşulunu sağlayan ancak başarı koşulunu sağlamayan öğrencilere katılım belgesi verilecektir.

Program İçeriği

Mikro Design MBA programı özelliklerine sahip olan eğitim, İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstriyel Tasarım ve İşletme Yüksek Lisans programının bazı öne çıkan derslerini ve iş dünyasından öne çıkan kişilerin tecrübeye dayanan uzmanlıklarını içeren dersleri kapsamaktadır.

Katılımcılara Tasarım Yönetimi, Finans Yönetimi, İnovasyon ve Tasarım Odaklı Düşünce gibi stratejik tasarımın temel alanlarına yönelik yetileri kazandıran dersler ve tasarım yönetimi profesyonelleriyle buluşmalarını sağlayarak bilgi ve deneyim aktarımını sağlayan seminerler sunulmaktadır.

Eğitmenler

Program Ücreti 12.500 ₺ + KDV olarak belirlenmiştir.

Son kayıt tarihi: 16 Ocak Pazartesi 17.00

Başvuru ve program hakkındaki sorularınız için microdesignmba@turkiyetasarimvakfi.org adresinden iletişime geçebilirsiniz.