Türkiye Tasarım Vakfı

Türkiye Tasarım Vakfı, tasarım odaklı yaklaşım ile Türkiye'nin sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlamayı hedefler. Genç tasarımcıların gelişmesine destek olur ve nitelikli tasarımın üretilmesine zemin hazırlar. Daha iyi bir dünya için tasarım farkındalığı oluşturur.

Çalışmalar

Türkiye Tasarım Vakfı, sosyal ve ekonomik problemleri multidisipliner tasarım düşüncesi ile ele alarak özgün yaklaşımlar içeren çözümler üretir.

Yapay Zeka Destekli Görsel Tasarım Sertifika Programı

Çalışmalar

Türkiye Tasarım Vakfı, kamu ve özel sektörün iyi tasarım ile buluşmasını sağlayarak katma değer açığa çıkarır ve bu sayede tasarım gücünün Türkiye’nin rekabetçi avantajı olmasına katkıda bulunur.

Tüm Çalışmalar
Tüm Etkinlikler

Bültene Kayıt Ol

Türkiye Tasarım Vakfı'nın gerçekleştirdiği çalışmalardan ve İskele'deki etkinliklerden haberdar olun.