Açık Stüdyo | Aydan Volkan

Aydan Volkan
08 Haziran Çarşamba

Açık Stüdyo, Aydan Volkan’ın katılımıyla 8 Haziran Çarşamba günü saat 14.00 - 18.00 arasında Kuzguncuk İskelesi’nde!

Açık Stüdyo, kendi disiplininde uzman yürütücü eşliğinde, güncel projelerini tartışmak ve fikir alışverişinde bulunmak isteyen katılımcıları bir araya getirir.

Tasarımın farklı alanlarından öğrencilerin ve genç profesyonellerin bir araya gelerek projelerini çalışabilecekleri ve çalışma ortamından beslenebilecekleri bir zemin oluşturmayı amaçlar.

Etkinliğimize başvuru yapmak için 250 kelimeyi aşmayan niyet mektubunuzu, etkinlik@turkiyetasarimvakfi.org adresine gönderebilirsiniz.

Kontenjan 7 kişi ile sınırlıdır.

Son başvuru tarihi: 6 Haziran Pazartesi - 17.00

Aydan Volkan 1992’de İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünden mezun oldu. 1995 yılına kadar Ertem Ertunga Mimarlık'ta çalıştıktan sonra 1995–1996 yılları arasında Londra King’s Koleji’nde dil eğitimi aldı. 1995 yılında Mehmet Cengiç ve Selim Cengiç ile birlikte Kreatif Mimarlık’ı kurdu. İstanbul Serbest Mimarlar Derneği’nde 6. Dönem Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Çeşitli ulusal mimari yarışmalarda jüri başkanlığı ve üyeliği görevlerinde yer aldı. İstanbul Teknik, Eskişehir, Bahçeşehir, Kültür, Maltepe Üniversitesi gibi çeşitli üniversitelerde seminer, konferans ve workshoplara katıldı. 2019 yılında Kadir Has Üniversitesi’nde iki dönem Misafir Proje Yürütücülüğü yapan Aydan Volkan Kreatif Mimarlık’ta hastane, üniversite, otel, ofis ve konut yapıları gibi çeşitli proje çalışmalarına devam ediyor.